• Maandag voor 15:30 besteld, dinsdag geleverd.

M2M abonnement en simkaart

Met onze m2m abonnementen kunt u IoT apparaten aansturen via het GPRS(NB)/3G/4G netwerk, wij bieden grote diverse databundels tegen lage kosten welke altijd maandelijks opzegbaar zijn en leverbaar vanaf 1 m2m simkaart.

Onze databundels beginnen al vanaf € 1,69 (incl 1MB) p/m (1,40 ex btw) en u kunt uw data altijd online aanvullen en inzien. Tevens leveren wij uitgebreide grafieken, en tools waaronder een API en VPN koppelingen (kostenloos) om het product in te richten naar uw wensen.

 • Speciaal voor GPS trackers e.d.
 • Maandelijks opzegbaar
 • Prepaid sim only
 • VPN,API inclusief

Registreer en aan de slag

Wat is M2M ?

M2M staat voor 'machine to machine' (apparaat naar apparaat), dit is een mobiel internet abonnement bedacht voor Internet of Things (IoT) toepassingen, waarbij enkel kleine hoeveelheden data nodig zijn ( bijv: track and trace).

Hoe verschilt M2M van reguliere GSM ?

Hoewel de m2m simkaart identiek is aan een reguliere simkaart bieden m2m abonnementen een paar unieke mogelijkheden, zo kunt u met hoge prioriteit communiceren over de zendmasten. De beschikbare bandbreedte op m2m abonnementen is echter wel kleiner (tot 50MB p/m).

Onze Simkaarten werken door de hele wereld (met GSM, 3G, 4G) en de databundels zijn standaard geschikt voor gebruik in hele Europese Unie (en Zwitsersland, Noorwegen en Ijsland) waarbij werelddekking wat hogere kosten per MB heeft. Wij leveren overigens geen voice telefonie, enkel internet en SMS communicatie op elk m2m abonnement.

Geschikt voor mijn device ?

Heeft u een GPS tracker / auto tracker of ander apparaat, dan is M2M al snel de meest geschikte optie. M2M simkaarten werken in alle apparaten met GSM ondersteuning en gezien dergelijke apparaten weinig data verbruiken heeft u aan een klein abonnement van een paar MB al snel genoeg, voor meer informatie en voorbeelden over hoeveel data u nodig heeft klik hier

Wat is IoT ?

IoT is een term die binnen onze branche veel gebruikt wordt, het staat voor 'Internet of Things' en is een verzamelnaam voor de toenemende verbondenheid van apparaten. Een koelkast met wifi, een GPS tracker en moderne auto navigatie systemen zijn allemaal voorbeelden van de 'Internet of Things'.

Kwaliteitsgarantie

Constante en stabiele connectiviteit is in geval van M2M communicatie in het bijzonder erg belangrijk. Om deze reden zijn zowel ons systeem als onze procedures naar ISO normen ingericht zodat wij alle aspecten van onze dienst constant in de gaten houden en proactief ons product versterken. Onze netwerk infrastructuur is dan ook redudant ingericht om risicos te minimaliseren en onze klanten een hoogwaardig product te bieden.

Uitgebreide functionaliteit

Onze dienst is initieel gericht op het zakelijk gebruik en zodoende bieden wij diverse functionaliteiten om onze dienst te koppelen. Zo hebben wij een RESTFUL API systeem waarmee u gegevens kunt uitlezen en automatische kunt doorvoeren, daarbij bieden wij ook de beheertools om duizenden simkaarten handig te groeperen en beheren. Mist u functionaliteit, laat het ons weten!

Verzenden & bezorgen

Simkaarten besteld op werkdagen voor 15:30 worden de dezelfde dag verstuurd en de volgende dag bezorgd binnen Nederland. Bestellingen binnen de EU/EER worden gemiddeld binnen 2 tot 5 werkdagen bezorgd. Voor hogere prioriteit van grotere hoeveelheden simkaarten kun u contact opnemen. Wij leveren binnen de gehele EU/EER.

3-in-1 simkaart

Onze simkaart ondersteund formaten nano, micro en normaal en past gegarandeerd in uw apparaat

EU bundel

Uw bundel is geldig in de hele EU zonder extra kosten, wereldbundels mogelijk tegen een meerprijs.

Geschikt voor IoT

Onze M2M simkaarten zijn uiterst geschikt voor Internet of Things apparaten en oplossingen.

Flexibel contract

U kunt elke maand uw abonement opzeggen of aanpassen.

Professional tools

Wij bieden tevens geavanceerde functionaliteit zoals API, VPN, VPC en bedrijfsnetwerk koppelingen.

Beheerpaneel

U kunt live het gebruik van al uw simkaarten bijhouden en al u simkaarten gemakkelijk beheren.

GSM over APN

U kunt uw GSM data over een eigen private netwerk, APN of VPN heensturen.

Tarieven

Bundel Prijs p/m (incl BTW)
1 MB €1,69
3 MB €2,42
5 MB €3,03
10 MB €4,84
25 MB €6,05
50 MB €7,26
100 MB €9,68
€ 0,15 per SMS/Text Bericht
€ 0,42 per MB buiten bundel
€ 6,05 per simkaart *
€ 2,42 per abonnement activatie

* Vanaf 10 abonnementen korting mogelijk

Compleet beheerpaneel

Het maakt niet uit of u bundels wilt bijstellen of statistieken wilt bekijken van 1000 simkaarten, hiervoor kunt u terecht bij ons beheerpaneel welke u onder andere de volgende functionaliteit biedt:

 • Grafieken en statistieken over uw verbruik
 • Overzicht van al uw abonementen
 • Beheer uw limieten en waarschuwingen
 • Configureerbare netwerk instellingen (VPN, API, etc)

M2M / IoT Mogelijkheden

Logistieke tracking

Met tracking producten o.b.v. M2M technologie kunt u trucks volgen en live status updates ontvangen over hun positie en verder omgevingsdata..

Pakket tracking

Track live belangrijke zendingen met tracking technologie die M2M simkaarten gebruikt om de zending overal te volgen en schokken in de gaten te houden.

Arduino IoT apparaat

Gebruik arduinos om uw eigen IoT toepassingen te realiseren.

Thuis beveiliging

Uw beveiligings alarm systeem voorziet u live van status updates.

Het bestel proces

Snel aan de slag met Open M2M

 • Registreer

  U registeert zich met uw email adres.

 • Vul uw profiel aan

  U vult uw profiel aan met alle gegvens.

 • Bestel simkaart

  U besteld een simkaart en krijgt deze volgende dag geleverd binnen NL.

 • Activatie

  U activeert uw simkaart en kunt aan de slag.

Registreer en aan de slag

Zodra u registreert kunt u gelijk aan de slag.